Судење за предизвикување на пожарите кај езерото „Младост“ – 09:00 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште во судскиот процес за предизвикување на пожарите кај езерото „Младост. Судењето е закажано со почеток во 9:00 часот.

Датум

Мар 30 2020

Време

Цел ден