Брифинг на Јавниот обвинител на Република Северна Македонија – 11:00 часот

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија ќе ја одржи традиционалната предновогодишна средба и брифинг за претставниците на медиумите. Заради почитување на мерките за превенција на ширењето на коронавирусот, годинава средбата ќе се одржи онлајн, преку платформата ZOOM.

Датум

Дек 29 2020
Expired!

Време

11:00 am - 11:45 am