Објава на пресуда „Еразмус“ во 12:00 часот

Поради заминување на судија поротник, судскиот процес „Еразмус“ на 3.2.2020 започна од почеток. На рочиштето по согласност на странките во постапката беа прочитани сите изведени докази, по што беа изнесени завршните зборови.

Во предметот се обвинети лица вработени на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, кои во текот на 2015 и 2016 година искористувајќи ја својата положба сториле кривични дела.

Датум

Мар 09 2020
Expired!

Време

All Day