Почеток на судење за организаторите на собраниските настани од 27 април (Воведни зборови) – 10:00 часот

По барање на одбраната на обвинетите, закажаното прво рочиште на 21.02.2020 година беше одложено за денес.

 

 

Датум

Фев 26 2020
Expired!

Време

All Day