Потпишување на Работен договор за соработка меѓу Јавното обвинителство на Република Северна Македонија и Европското јавно обвинителство

Во седиштето на Европското јавно обвинителство во Луксембург, Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески  ќе го потпише Работниот договор за соработка со Главната европска јавна обвинителка Лаура Кодрута Ковеси.

Датум

Окт 24 2022
Expired!

Време

12:00 pm - 1:00 pm