Пуштање во употреба на новите простории на Основното јавно обвинителство Куманово – 12:00 часот

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески и Основниот јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Куманово Теута Бедиу – Рамадани ќе ги пуштат во употреба новите простории на Основното јавно обвинителство Куманово, опремени со средства од фондовите на Европската унија. Настанот ќе се одржи во 12:00 часот во Основното јавно обвинителство Куманово.

Датум

Фев 28 2020
Expired!

Време

All Day