Судење АКМИС – 10:00 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште за судскиот процес по поднесено обвинение за злоупотреба на системот за автоматско управување со судски предмети – АКМИС. Судењето е закажано со почеток во 10:00 часот.

Датум

Мар 03 2020
Expired!

Време

All Day