Судење АКМИС – 11:00 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште за судскиот процес по поднесено обвинение за злоупотреба на системот за автоматско управување со судски предмети – АКМИС. Судењето е закажано со почеток во 11:00 часот.

Датум

Апр 21 2020
Expired!

Време

All Day