Судење „Еразмус“ – 10:00 часот (постапката почнува од почеток)

Поради заминување на судија поротник, судскиот процес „Еразмус“ денеска ќе почне од почеток. На претходното рочиште обвинетите и одбраната се согласија само да се прочитаат сите изведени докази во постапката.

Во предметот се обвинети лица вработени на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, кои во текот на 2015 и 2016 година искористувајќи ја својата положба сториле кривични дела.

Датум

Фев 03 2020
Expired!

Време

All Day