Судење „Јавна соба“ – 10:00 часот

Во Основниот кривичен суд – Скопје ќе се одржи рочиште за предметот во јавноста познат како „Јавна соба“. Судењето ќе започне во 10:00 часот.

Датум

Окт 22 2021
Expired!

Време

All Day