Судење „Колибри“ – воведни зборови – 10:00 часот

По спроведената меѓународна операција „Колибри“ на територијата на нашата држава беа лишени од слобода две лица кои учествувале во неовластено купување, пренесување и продавање на наркотична дрога – кокаин во вкупна количина од 698.758,1 грам. На лицата им се става на товар дека сториле кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори, по член 215 став 3 во врска со став 1 од Кривичниот законик.

 

Датум

Авг 21 2020
Expired!

Време

All Day