Судење сообраќајна несреќа на автобус на „Дурмо турс“ – 10:00 часот

Во Основниот кривичен суд Скопје ќе се одржи рочиште од судскиот процес за несреќата на автобусот на компанијата „Дурмо турс“ кој излета од патот кај с.Ласкарци на 13.02.2019 година. Во предметот шест лица се обвинети за кривично дело  –  Тешки дела против безбедноста на луѓето и имотот во сообраќајот. Судењето започнува во 10:00 часот.

Датум

Мар 05 2020
Expired!

Време

All Day