Судење за несовесно работење во службата во случајот со лекувањето на Тамара Димовска – 10:30 часот

Во Основниот кривичен суд Скопје ќе се одржи рочиште во судскиот процес по поднесено обвинение за несовесно работење во службата во случајот со лекувањето на Тамара Димовска. Судењето е закажано со почеток во 10:30 часот.

Датум

Јан 17 2020
Expired!

Време

All Day