Судење за предизвикување на пожарите кај езерото „Младост“ – 09:00 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште во судскиот процес за предизвикување на пожарите кај езерото „Младост“. Судењето е закажано со почеток во 9:00 часот.

Датум

Апр 27 2020
Expired!

Време

All Day