Судење за смртта на родилката Маја Кадиева – 11:00 часот

Во Основен суд Велес ќе се одржи рочиште од судскиот процес во врска со смртта на родилката Маја Кадиева од Дојран, за што се обвинети тројца лекари од ЈЗУ Општа болница Гевгелија. Почетокот на судењето е закажан во 11:00 часот.

Датум

Мар 16 2020
Expired!

Време

All Day