Судење за убиство на ловџија во Неготино – 10:30 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште во судскиот процес за убиство на ловџија од Неготино. Судењето е закажано во 10:30 часот.

Датум

Мар 11 2020
Expired!

Време

All Day