Судење за убиство на ловџија во Неготино – 11:00 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште во судскиот процес за убиство на ловџија од Неготино. Судењето е закажано во 11:00 часот.

Датум

Фев 13 2020
Expired!

Време

All Day