Судење за злоупотреба на службена положба во Општина Велес – 09:30 часот

Во Основниот суд Велес ќе се одржи рочиште од судскиот процес против поранешниот градоначалник и против поранешниот претседател на Советот на Општина Велес, кои се обвинети за злоупотреба на службената положба и овластување. Судењето е предвидено да започне во 09:30 часот.

Датум

Мар 02 2020
Expired!

Време

All Day