Судење за злоупотреби на поранешен градоначалник на општина Демир Капија (воведен збор) – 10:00 часот

Во Основен суд Велес ќе се одржи првото рочиште во постапката против поранешен градоначалник на Општина Демир Капија за кривично дело – Злоупотреба на службената положба и овластување со почеток во 10.00 часот.

Датум

Апр 03 2020
Expired!

Време

All Day