Судење – Трговија со дете – 13:00 (завршни зборови)

Предметот е од мај минатата година. Веќе обвинетиот – малолетник, со употреба на сила, измама и присилба, ја подвел својата петнаесетгодишна роднина на присилен брак со второобвинетиот за сума од 1600 евра.

Датум

Мар 11 2020
Expired!

Време

All Day