Завршни зборови „Еразмус“ – 10:00 часот

Обвинети лица вработени на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, кои во текот на 2015 и 2016 година искористувајќи ја својата положба сториле кривични дела.

Датум

Јан 10 2020
Expired!

Време

All Day