Интервјуа

Интервју на Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески за емисијата „КОД“

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески во интервју за емисијата „КОД“ одговараше на прашања поврзани со изборот на јавни обвинители во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, како и со повеќе актуелни предмети. Целосното интервју во видеото подолу.