Интервјуа

Интервју на Јавниот обвинител на РСМ Љубомир Јовески на „Топ тема“ – ТВ Телма

Борбата против организираниот криминал и корупцијата, довербата во правосудството и актуелните прашања за работата на Јавното обвинителство беа во фокусот на интервјуто на Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубоир Јовески за емисијата „Топ тема“ на ТВ Телма.