Интервјуа

Интервју на Јавниот обвинител на РСМ Љубомир Јовески за ТВ Алсат М

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески во интервју за информативната програма на телевизијата Алсат М зборуваше за состојбите во Јавното обвинителство и за повеќе актуелни предмети во надлежност на обвинителството.

Целосното интервју во видеото подолу.