Огласи, Соопштенија

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 1/2023

 

 

 

ОБЈАВА НА ОГЛАС

РАНГ ЛИСТИ НА КАНДИДАТИ ПО ИНТЕРВЈУ НА ЈАВНООБВИНИТЕЛСКИ СЛУЖБЕНИК

РАНГ ЛИСТИ НА КАНДИДАТИ ПО ИСПИТ ЗА ЈАВНООБВИНИТЕЛСКИ СЛУЖБЕНИК

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КАНДИДАТИТЕ ЗА ИНТЕРВЈУ

РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ПО АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КАНДИДАТИТЕ за спроведување испит

Соопштение за постапка за селекција и извор на материјали за учење

Корекција на ранг листа – ОЈО КОЧАНИ

Известување