Интервјуа

Јовески за РСЕ: Пожарот во Тетово почнал при реанимација на пациент

Сегашните вештачења и докази со кои ние располагаме говорат дека пожарот во Тетовската модуларна болница е избиен во моментот кога се врши реанимација на еден од пациентите во оваа болница, вели државниот обвинител Љубомир Јовески во интервју за РСЕ. Целосното интервју во видеото подолу.