Интервјуа

Скопското обвинителство има посебен тим кој ги анализира истрагите за досегашните пресметки на криминалните кланови – Бубевски во интервју за „КОД“

Основниот јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Скопје Гаврил Бубевски во интервју за емисјата „КОД“ ги појасни аспектите на истражувањето на престрелките меѓу криминалните групи во Скопје. Обвинителството има формирано посебен тим кој ги анализира истрагите и досегашните пресметки на скопските криминални кланови, истакна обвинителот Бубевски во интервјуто кое во целост е достапно на следниот линк: