Интервјуа

Јовески за бугарската телевизија Нова: Сите верзии за причините за автобуската несреќа се истражуваат

Јавниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески во интервју за емисијата „На фокус“, на бугарската телевизија Нова, зборуваше за верзиите за причните за тешката сообраќајна несреќа на автопатот „Струма“ во Република Бугарија, како и за соработката со бугарското обвинителство во истрагата. Повеќе детали на следниот ЛИНК.