Интервјуа

Сознанија на истрагата, три дена по трагедијата во Бугарија – Јовески во интервју за ТВ21

За текот на истрагата за причините кои доведоа до тешката автобуска несреќа во Република Бугарија, Јавниот обвинител на Република Северна Македонија во интервју за емисијата „Клик плус“ на ТВ21. Гостувањето на Јовески во емисијата во видеото подолу: