Во притвор дилер на дрога

Во притвор дилер на дрога

Основното јавно обвинителство Куманово поведе постапка за едно лице, 24-годишен кумановец, поради постоење на основано сомнение дека сторил кривично дело Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член 215 став 1 од Кривичниот Законик. Осомничениот во текот на јануари, неовластено заради продажба држел наркотична дрога и психотропни супстанции.  При … Повеќе