Prokuroria Themelore Publike Dibër

Prokuroria Themelore Publike Dibër

Prokuroria Themelore Publike Dibër është themeluar në vitin 1969. Ajo funksionon në rajonin e Gjykatës Themelore në Dibër. Për punën e saj përgjigjet përpara PLP Gostivar, si dhe para Këshillit të Prokurorëve Publikë.

Dokumentet

Komunikati

Kontakti

Adresa: Velko Vllahoviq p.n., 1250 Dibër

Telefoni: +389   046 831 633

Faksi: +389  046 831 600