Prokuroria Themelore Publike Kriva Pallankë

Prokuroria Themelore Publike Kriva Pallankë

Prokuroria Themelore Publike Kriva Pallankë është themeluar në vitin 1946. Ajo funksionon në territorin e Gjykatës Themelore në Kriva Pallankë. Për punën e saj përgjigjet përpara PLP Shkup, si dhe para Këshillit të Prokurorëve Publikë.

Dokumentet

Komunikati

Kontakti

Adresa: Mareshali Tito nr.100, 1330 Kriva Pallankë

Telefoni: +389   031 374 007

Faksi: +389  031 374 007