Prokuroria Themelore Publike Resnjë

Prokuroria Themelore Publike Resnjë

Prokuroria Themelore Publike Resnjë është themeluar në vitin 1946. Ajo funksionon në rajonin e Gjykatës Themelore në Resnjë. Për punën e saj përgjigjet përpara PLP Manastir, si dhe para Këshillit të Prokurorëve Publikë.

Dokumentet

Komunikati

Kontakti

Adresa: Rr. “Toshe Milloshevski” nr.3, 7310 Resnjë

Telefoni: +389 047 452 419

Faksi: +389   047 455 419