Prokuroria Themelore Publike Tetovë

Prokuroria Themelore Publike Tetovë

Prokuroria Themelore Publike Tetovë është themeluar në vitin 1945. Ajo funksionon në rajonin e Gjykatës Themelore në Tetovë, si Prokurori Themelore Publike me juridiksion të zgjeruar. Për punën e saj përgjigjet përpara PLP Gostivar, si dhe para Këshillit të Prokurorëve Publikë.

Dokumentet

Komunikati

Kontakti

Adresa: Kej Bregallnica p.n., 2330 Berovë

Telefoni: +389  033 471 016

Faksi: +389   033 471 016