Prokuroria Themelore Publike Berovë

Prokuroria Themelore Publike Berovë

Prokuroria Themelore Publike Berovë është themeluar në vitin 1945. Ajo funksionon në rajonin e Gjykatës Themelore në Berovë. Për punën e saj përgjigjet përpara PLP Shtip, si dhe para Këshillit të Prokurorëve Publikë.

Dokumentet

Komunikati

Kontakti

Adresa: Kej Bregallnica p.n., 2330 Berovë

Telefoni: +389  033 471 016

Faksi: +389   033 471 016