Основно јавно обвинителство Кичево

       Адреса: Бул. Ослободување бр.17, 6250 Кичево

телефон: +389  045 224 081

факс: +389  045 224 082

Основното јавно обвинителство Кичево е основано во 1946 година. Функционира на подрачјето на Основниот суд во Кичево. За својата работа одговара пред ВЈО Гостивар, како и пред Советот на јавните обвинители.

Годишна сметка на Основното јавно обвинителство Кичево за 2018 година

Финансиски извештај за 2016 година на Основното јавно обвинителство Кичево

1,090 total views, 1 views today